2016·gemeenteraad·nieuws

Foodtruckfestival op ‘den boulevard’

foodvillageDe burger meer laten participeren in het beleid, of het nu gaat over de heraanleg van uw eigen straat of het organiseren van een evenement in uw buurt, we zouden er graag meer mee te maken krijgen in Mol.
Deze vraag stelden wij dan ook op de laatste gemeenteraad naar aanleiding van het foodtruckfestival dat doorging op ‘den Boulevard’.
Want niet alleen werden de betrokken bewoners heel laat op de hoogte gebracht van deze organisatie, alweer bleek dat de term samenwerkings- en overlegcultuur in Mol niet bestaat. Nochtans kan op die manier de opvatting van een aanzienlijke groep burgers in kaart gebracht worden.
De wakkere burger staat steeds garant voor waardevolle ideeën en tips .Behalve deze positieve benadering  groeit ook het sociale netwerk tussen buren onderling door gezamenlijk te kunnen participeren. Hoe moet dit dan tot stand komen, was de vraag. Het antwoord is simpel in dit digitale tijdperk, via website en facebook.  Allicht bestaat er nog andere bruikbare sociale media, enkel de goodwill van het bestuur ontbreekt nog.